Falfestés árak


Áraink irányárak, minden egyes konkrét árajánlat a helyszín megtekintése után készül el, figyelembe véve az adott igényeket és lehetőségeket. A végső árak természetesen függnek a festés, a minta egyszerűségétől, bonyolultságától és kidolgozottságától.
Irányáraink:
Látványtervek készítése, tervezés (Budapestre kiszállási díjjal együtt) 10.000-20.000 Ft
Vidékre kilométertől függően kiszállási díjat számolunk fel.
Alapszínfestés 700 Ft/nm
Figurák árai kb 20 X 30 cm 8.000-10.000 Ft
Figurák árai kb 1 X 1 m 20.000-25.000 Ft 
ennél nagyobb méretű figurák egyedi árakkal díszítettségtől függően


Kiegészítők  árai


Függönyök, párnák, falvédők egyedi méretben és dekorációval készülnek, így ezek tekintetében minden esetben egyedi árajánlatot készítünk. Az elkészítéshez kívánság szerint hozott anyagot is felhasználunk, de ha Neked csak egy elképzelésed van, akkor is keress bátran. Mi utánajárunk, felkutatjuk a városban a kívánságodnak leginkább megfelelő textilt, s abból megvarrjuk a kért kiegészítőt. Kívánság szerint festjük, díszítjük a textileket. Az árajánlat ezeknek fényében alakul.
Ahogyan a textil kiegészítők, úgy a fa tárgyaink is kívánság szerint egyedi méretben és dekorációval készülnek, minden esetben egyedi árajánlat elfogadás után. Az árat mindig az alapanyag és a munkadíj összegéből kalkuláljuk.

Irányáraink:

Fenyőfa gurulós játéktároló láda ( méretei: 25cm magas+a figura magassága x 30cm mély x 40cm széles, festett és lakkozott ): 10.000 Ft / darab

Egy láda-család megrendelése esetén, mely 3 darabból áll: 8.500 Ft / darab

Tányéralátétek A3-as méret esetében, laminálva (fényes vagy matt): 2 darab 3000 Ft, 4 darab 5500 Ft, 6 darab 7500 Ft.

 

Bútorok

Kisebb méretű egyedi bútorok esetében ( asztalka székekkel, könyvespolcok, falitáblák… ) a  tervezési díj : 10.000 FT.

Nagyobb méretű egyedi bútorok esetében ( ruhásszekrények, ágyak, galériaágyak, komódok, pelenkázó asztalok… ) a tervezési díj : 15.000 FT.

Tervezés után árajánlatot adunk a leendő munkára, külön anyagköltségre és munkadíjra lebontva.  Az árajánlat elfogadása után az anyagköltséget kérjük előre kifizetni előlegként.  A bútorok elkészítésének határideje általában 5 hét, mely időtartam kitolódhat az igényektől függően.

Akvarellek és képek

Portré akvarelljeink ára 8.000 Ft, amely 1-2 személy ábrázolását tartalmazza. Három vagy annál több személy esetében a kép ára 12.000 Ft. A kép mérete 20x28cm, kérhető kerettel és keret nélkül. Az ár nem tartalmazza a keret árát.

Egyéb állatos vagy játékfigurás akvarelljeink ára kétféleképpen alakulhat. Amennyiben az eredeti kézzel festett képet szeretné megvásárolni, ez 10.000 Ft-ba kerül. Kérhető kiváló minőségű másolat a képről, melynek ára 6.000 Ft.

 

 
seo
5